Op 25 september 2021 is het Burendag, het jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt. Een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

Aanmelden 

Je kunt vanaf 14 juni in Mijn Oranje Fonds  je activiteit aanmelden. Er zijn twee mogelijkheden om mee te doen.

  1. Je kunt samen met je buren meedoen aan Burendag, dan maak je gebruik van een particulier account.
  2. Je kunt, indien je vereniging of stichting beschikt over een KvK-nummer en een zakelijke rekening, meedoen als organisatie. Dan maak je gebruik van een organisatie account. Indien je hier niet over beschikt, maak je gebruik van een particulier account.

Bijvoorbeeld: je wilt deelnemen met jullie buurtvereniging, maar de buurtvereniging heeft geen zakelijke bankrekening, dan kies je voor “particulier”.

Van 14 juni tot en met 15 augustus was het mogelijk een financiële bijdrage van het Oranje Fonds voor jullie Burendag activiteit aan te vragen. Lees voor je dat doet goed de richtlijnen door! Voor het beschikbare budget geldt wel: op = op. Dus wacht niet te lang met een aanvraag indienen.

Let op: je hebt niet automatisch een financiële aanvraag gedaan als je een activiteit op de site hebt aangemeld. Hiervoor geldt nog een extra stap in Mijn Oranje Fonds. Zodra je de activiteit hebt aangemeld kan je naar mijn burendag (voor particulieren) of mijn projecten (voor organisaties) links boven de pagina te gaan. Vervolgens open je de activiteit en zie je rechts boven de balk voor financiële aanvraag indienen. Dit was dus t/m 15 augustus mogelijk!

Ons Burendag campagneteam beoordeelt alle aanvragen aan de hand van de richtlijnen en voorwaarden. Indien je een aanvraag hebt ingediend ontvang je binnen 3 weken uitsluitsel.

Het was tot 1 september mogelijk om een promotiepakket aan te vragen.

Klik hier voor de voorwaarden voor particulieren (buren)
Klik hier voor de voorwaarden voor organisaties (stichtingen en verenigingen)

Vragen?
Heb je nog vragen? Bel dan tijdens kantooruren met 0900 4488448 (lokaal tarief), of mail naar burendag@oranjefonds.nl

Inspiratie?
Wil je meer inspiratie? Kijk op voorbeelden en downloads voor handige draaiboeken en downloads.